ALSULTAN GRILLHUIS

ALSULTAN GRILLHUIS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 306 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Alsultan Grillhuis. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 7:23 Fresh and tasty! The delivery is on time. Highly recommended!!
17 mei 2022 om 23:55 Lekkere eten en bezorgd door een klantvriendelijke bezorger, niks te klagen jongens. Top!
15 mei 2022 om 0:43 Al paar keren pizza besteld hier en elke keer was het lekker.
12 mei 2022 om 6:18 Weer eten besteld en het waren naar verwachtingen, precies op temperatuur en op tijd bezorgd door een klantvriendelijke bezorger. Niks te klagen jongens!
8 mei 2022 om 1:46 Eten was nat
7 mei 2022 om 15:44 Ondanks dat nadat ik 2 euro fooi had gegeven de koerier weigerde tot aan de deur te bezorgen EN ik de hele nacht diaree heb gehad, was het eten best lekker.
6 mei 2022 om 2:13 Heb de helft weggegooid omdat het gewoon koud was helaas dat wat ik heb kunnen eten was goed
6 mei 2022 om 0:04 Super lekkere pizza en doner super lekker gegeten en de bezorging was ook super snel topp
4 mei 2022 om 10:44 Lekkere eten en klantvriendelijke bezorger, wat wil je nog meer. Is het niet goed ? Dan moet je zelf de keuken ingaan.
3 mei 2022 om 0:51 Bestelde een lamspies en kreeg kip ..
2 mei 2022 om 1:48 Ik kom vager bij jullie mijn om pizza te eten maar die van gister wat ik had bestel had niet genoeg kip gedaan het is gewoon beter als ik zeg dat zonder kip was
29 apr 2022 om 18:01 Super lekkere eten doner is echt perfect bij alsultan en de bezorging was ook super snel en eten was lekker warm top zaak