ALSULTAN GRILLHUIS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1249 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Alsultan Grillhuis. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2024 om 23:35 THE BEST kapsalon ive ever had. Al sultan is run by the most respectful and honest people and i never regret any order. best food in maastricht.
16 mei 2024 om 22:06 Alles was lekker
15 mei 2024 om 19:39 Thank you! Very nice people serving and tastes amazing!
15 mei 2024 om 17:37 Ik heb een deel van mijn bestelling niet gekregen, gaf ik aan de bezorger aan. Bezorger zei dat hij het “zometeen” zou komen brengen. Is nooit terug gekomen. niet gebeld geen geld terug gekregen heel amateuristisch en onprofessioneel! Net dieven
15 mei 2024 om 11:09 Top
14 mei 2024 om 19:09 Took more than 90 minutes. Usually I don’t mind. But they gave me the wrong order item. I called and the guy on the phone was extremely rude about hung up on me. I was a regular customer here, not anymore.
13 mei 2024 om 0:17 Dönerschotel €15,- had meer mogen zijn, €2.50 bezorgkosten betalen met €20.-. ik had €2.50 terug moeten krijgen maar kreeg €2.- want baas had het druk en hij maar €2.- meenemen. Bezorger zei €0.50 te brengen of te storten. Wacht nog steeds, principe
12 mei 2024 om 19:15 De durum en de pide was lekker maar koud. De kipfilets waren jammer genoeg helemaal koud. Wij hebben dit normaal niet en is alles warm.
10 mei 2024 om 0:23 2 durums besteld bestelling was koud,veeel te veel vet in het vet lag gewokn in de zak durums waren ook niet dicht gerold. Bestelling kwam ook veel later dan aangegeven was, voor mij geen 2e keer meer
6 mei 2024 om 17:30 Top
6 mei 2024 om 16:43 Het eten was erg slecht ik kon alleen wat salade en een paar frietjes eten, omdat de rest van de gerechten ronduit oneetbaar waren. Wat betreft het gerecht Alsultan mix grillschotels, het vlees was niet lekker en leek oud, met een vreemde en ranzige
5 mei 2024 om 21:34 Het eten was een beetje koud, waarschijnlijk vanwege de late bezorging, maar het was zoals altijd erg lekker.